top of page

cryo Facelift

Cryo Facelift geeft direct resultaat na 1 behandeling!

Met de Cryo Facelift behandeling richten we ons puur op de huid van het gezicht. Al na de eerste behandeling zal je verstelt staan van het grote verschil! Deze Cryo apparatuur is speciaal ontworpen in Italië. Het voelt fijn aan en geeft een rustgevend gevoel.

 

Door deze behandeling neemt de doorbloeding enorm toe, afvalstoffen worden afgevoerd door detox, waardoor je huid grondig wordt gereinigd. Door de koeprikkel worden de fibroblasten geactiveerd waardoor je nieuw collageen en elastieke aanmaakt. Rimpels verminderen, poriën verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid wordt verhoogt.

Hierdoor voelt de huid zachter aan en wordt deze gladder en stakker. Het mooie is bovendien dat de Cryo Facelift een 100% natuurlijke behandeling is.

Door de huid af te koelen naar 5 tot 10 graden (je huid bevriest niet, dus je huid blijft intact) worden de belangrijkste bindweefselcellen geactiveerd, de zogenaamde fibrolasten. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van Collageen en Elastine, die voor soepelheid en elasticiteit zorgen en de huid strakker en voller maken.

Wat voelt u tijdens de Cryo behandeling?

De Cryo behandeling voelt aangenaam en rustgevend aan, dit komt doordat de gel een koud gevoel op het gezicht voorkomt. Het voorhoofd is meestal wel iets gevoeliger voor kou maar de meeste klanten ervaren de behandeling pijnloos.

​Effecten op het gelaat:

  • Versteviging van de weefsels

  • Versteviging van de spieren

  • Vermindering van de rimpels

  • Volume creëren in de lippen

  • Verwijdering/vermindering van de dubbele onderkin

  • Huidverjonging

  • Versteviging en liften van het gelaat

Cryo Facelift

De Cryo Facelift behandeling kost €135,00.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurverband te boeken van 5 behandelingen met een tussenpozen van 2 weken.

ontdek de andere stappen

bottom of page