top of page

BEHANDELINGEN

VINDT JE GEZONDE

ZELF TERUG

Feel Great Again

Fitness

OZON

De ozontherapie zorgt voor een strakkere en gladde huid, ook bij een groot gewichtsverlies. Tijdens de ozonbehandeling zit u 15 minuten ontspannen in een heerlijk verwarmde cabine. De cabine wordt met een bepaalde hoeveelheid ozonzuurstof gevuld.

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof die uw huid revitaliseert. Doordat de huidcellen meer zuurstof opnemen, worden oude cellen sneller vervangen door nieuwe huidcellen. Mede hierdoor vermindert de cellulitis aanmerkelijk en wordt uw huid strakker.

De aangename omgevingstemperatuur opent de poriën en stimuleert de bloedsomloop. Hierdoor worden afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Daarnaast kan de ozonzuurstoftherapie gewrichtsklachten verlichten.

OZON
HOT CABINE YOGA

HOT CABINE YOGA

In de cabine’s worden verschillende lessen gegeven zoals de pittige workout waarbij je cardio en kracht traint.

De cabine wordt ingesteld op 40 graden en we beginnen met ademhalingsoefeningen waardoor we al snel heel relaxt zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met yogahoudingen zoals de downward dog en de plank. Door de cabine krijg je al snel het gevoel lekker in je eigen wereld te zitten, je merkt weinig meer van de omgeving en bent echt alleen bezig met je eigen lichaam. 

HOT CABINE PILATES

HOT CABINE PILATES

Bij Pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt. Door Pilates uit te voeren in de hot cabin worden de vetverbranding en doorbloeding extra gestimuleerd!

HOT CABINE WORKOUT

HOT CABINE WORKOUT

Bij HOT CABINE WORKOUT sport je in een warmtecabine waarin het 40 graden wordt. Deze 30 minuten durende workout is erg effectief. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding.

Bovendien is bewegen door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. Bij bbb kan je kiezen om individueel in de hot cabin te sporten. Dit betekent dat je voor een bepaalde periode een eigen programma volgt in de hot cabin.

bottom of page