top of page

SLIMPRESS

De voordelen van SlimPress zijn opmerkelijk.

SlimPress is geen onbekende naam in de de wereld van beauty & afslanken; maar wat is het nu eigenlijk en wat doet het?

Pressotherapie maakt gebruik van toestellen die het debiet in de aders en de lymfevaten versnellen. Onvolmaaktheden in de huid zoals cellulitis, plaatselijke vet- en waterafzettingen verbeteren zienderogen. Met dat idee in het hoofd heeft het team van Jean Klébert Baldan Group wetenschappelijk onderzoek verricht met de SlimPress als resultaat, een toestel met een groot aantal nieuwe mogelijkheden, vergeleken met de reeds bestaande therapieën. Het biedt de behandelende specialist(e) de kans om de verschillende drukpuntmassages te combineren met krachtige onderhuidse verwarming door infraroodstralen die de volledige probleemzone doordringen.

ALLE VOORDELEN

  • Een onmiddellijk gevoel van welbehagen

  • Krachtige afvoer van vochtophoping

  • Verbetering en herstel van natuurlijke lymfestroom

  • Versnelling van de bloedsomloop met eliminatie van afvalstoffen

  • Afslanken en ontgiften door transpiratie als gevolg van de infrarood warmte 

Elektrische stroomprikkelingen kunnen apart gebruikt worden of samen met pressotherpaie en verhogen nog het effect van afslanking en verstrakking door het opwekken van een versnelde stofwisseling in het weefsel.

Electrostimulatie

Normaal, als we een lichamelijke activiteit uitvoeren, wordt deze gestuurd door elektrische impulsen die de hersenen doorstuurt, via motorische zenuwen, naar de motorische eindpunten van de spieren. Op dit niveau worden de impulsen omgezet in chemische impulsen die verantwoordelijk zijn voor de samentrekking van de spieren. In het geval van elektrostimulatie, slaan we enkele stappen over en de automatische reactie veroorzaakt door de hersenen wordt vervangen door een elektrische impuls, de zogenaamde Elektrostimulatie van de spieren geproduceerd door een apparaat. Op deze manier worden de elektrische impulsen die gestuurd worden uit de elektrostimulator rechtstreeks naar de motorische eindplaten van de spieren gezonden. Het is dus mogelijk om te werken aan spiercomponenten dankzij een goede gelokaliseerde, beperkte en absoluut specifieke stimulatie.

ontdek de andere stappen

bottom of page