top of page

BOOST TRAJECT

By restart

Hoe werkt het boost traject?

Het Figurel Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankkoffie (Reslim) en Relaxthee. 

Gezonde voeding is bij Figurel de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankkoffie (Reslim) gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankkoffie (Reslim) zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de Figurel Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Hoe lang duurt het?

 

Het Figurel Boost traject kan op je eigen tempo. Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam.

Wat kan ik er van verwachten?

 

Al de Figurel trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de Figurel regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden.

 

Weet ook dat je voor elk Figurel traject beroep kan doen op een Figurel coach, Saskia.

Wie kan er aan deelnemen?

 

Iedereen kan het Figurel Boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.

Ontdek de VOORDELEN van het Boost traject!

Het Figurel Boost traject heeft veel voordelen. Met als allerbelangrijkste streven naar die gezondere balans in je leven. Hier zijn er nog een aantal.

  1. Een betere gezondheid zoals een sterker immuunsysteem, veel meer energie en beter slapen.

  2. Vetverbranding rond buik en billen. Je ideale gewicht bereiken en behouden.

  3. Betere focus en alertheid. Minder opgeblazen gevoel en minder vochtophoping.

gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de Figurel Afslankkoffie en Relaxthee 

4278d288-85a6-4dc4-91f8-7af234cf7696.jpg

ontdek de andere stappen

bottom of page